Ποιοί είμαστε

Our Story

Η MiGreens ξεκίνησε να παράγει microgreens το 2016 με την παρότρυνση τοπικών και αναγνωρισμένων chef οι οποίοι γνώριζαν τα πλεονεκτήματα της φρεσκάδας των microgreens και πίστεψαν τόσο στο τοπικό προϊόν όσο και σε εμάς


Η γοητεία των χρωμάτων και γεύσεων των microgreens, και η συνεργασία μας με πετυχημένους chef της περιοχής μας, τροφοδοτούν αυτό το εγχείρημα με ενθουσιασμό !

Δημιουργήθηκε στο νησί της Ρόδου από ανθρώπους που εργάζονται με ενθουσιασμό για την παραγωγή υψηλής ποιότητας microgreens με σκοπό την προμήθεια ξενοδοχείων και εστιατορίων της περιοχής. Στην ομάδα υπάρχουν Γεωπόνοι οι οποίοι μελετούν και βελτιώνουν το προϊόν

story-1
story-2

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Φρέσκα και τοπικά microgreens

Τοπική επιχείριση

Η τοπικότητα της επιχείρισης δεν αποτελεί μόνο σημαντικό παραγοντα για την φρεσκάδα των προϊόντων, αλλά στοιχεία όπως ευθύνη απέναντι στον καταναλωτη, αμεσότητα, επικοινωνία και ενδιαφέρον για τον τόπο ενσωματώνονται στα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας.

Φρέσκα Microgreens

Φρεσκάδα / Ποιότητα

H υψηλή μαγειρική αλλά και το προτύπο του τουρισμού που προωθείται με την γαστρονομία να αποτελεί βασικό στοιχείο του, θέλουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα της πρώτης ύλης να είναι αδιαπραγμάτευτα. Η miGREENS έχει θέσει υψηλούς στόχους για παραγωγή ποιοτικών και φρέσκων προϊόντων.

Δημιουργία από τον chef Μισομικέ Σταμάτη

Προσαρμογή στις ανάγκες του Chef

Η miGREENS αναπτύσσει πρόγραμμα για κάθε Chef ώστε να έχει διαθέσιμα τα είδη που χρειάζεται, όταν τα χρειάζεται χωρίς να απαιτείται να αλλάζει τα πιάτα του λόγω μη διαθεσιμότητας ή κακής ποιότητας. Ο Chef επιλέγει ποιά και πόσα είδη microgreens θα έχει το κιβώτιο χωρίς να είναι αναγκασμένος να παίρνει τυποποιημένα mix.

Γιατί να προτιμήσετε τοπικά microgreens

Η φρεσκάδα και η καλή ποιότητα στην πρώτη ύλη για πιάτα υψηλής μαγειρικής είναι ότι πιο σημαντικό
Μας ενδιαφέρει πολύ η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και κάνουμε προσπάθειες για την παραγωγή microgreens σε βέλτιστη ποιότητα.
Έχετε άμεση επαφή με τον παραγωγό ώστε να καλύπτεται τυχών ιδιαίτερες προτιμήσεις
fresh & local microgreens