Η MiGreens ξεκίνησε να παράγει microgreens το 2016 με την παρότρυνση τοπικών και αναγνωρισμένων chef οι οποίοι γνώριζαν τα πλεονεκτήματα της φρεσκάδας των microgreens και πίστεψαν τόσο στο τοπικό προϊόν όσο και σε εμάς
Η γοητεία των χρωμάτων και γεύσεων των microgreens, και η συνεργασία μας με πετυχημένους chef της περιοχής μας, τροφοδοτούν αυτό το εγχείρημα με ενθουσιασμό !
Δημιουργήθηκε στο νησί της Ρόδου από ανθρώπους που εργάζονται με ενθουσιασμό για την παραγωγή υψηλής ποιότητας microgreens με σκοπό την προμήθεια ξενοδοχείων και εστιατορίων της περιοχής. Στην ομάδα υπάρχουν Γεωπόνοι οι οποίοι μελετούν και βελτιώνουν το προϊόν
Η τοπικότητα της επιχείρισης δεν αποτελεί μόνο σημαντικό παραγοντα για την φρεσκάδα των προϊόντων, αλλά στοιχεία όπως ευθύνη απέναντι στον καταναλωτη, αμεσότητα, επικοινωνία και ενδιαφέρον για τον τόπο ενσωματώνονται στα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας.
H υψηλή μαγειρική αλλά και το προτύπο του τουρισμού που προωθείται με την γαστρονομία να αποτελεί βασικό στοιχείο του, θέλουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα της πρώτης ύλης να είναι αδιαπραγμάτευτα. Η miGREENS έχει θέσει υψηλούς στόχους για παραγωγή ποιοτικών και φρέσκων προϊόντων.
Η miGREENS αναπτύσσει πρόγραμμα για κάθε Chef ώστε να έχει διαθέσιμα τα είδη που χρειάζεται, όταν τα χρειάζεται χωρίς να απαιτείται να αλλάζει τα πιάτα του λόγω μη διαθεσιμότητας ή κακής ποιότητας. Ο Chef επιλέγει ποιά και πόσα είδη microgreens θα έχει το κιβώτιο χωρίς να είναι αναγκασμένος να παίρνει τυποποιημένα mix.